Principles for making PPT Slides (Farsi)
09 January 2643
Principles for making PPT Slides (Farsi)

عموما درهمایشهای تخصصی برای تهیه اسلاید ارائه شفاهی، از نرم افزار Power Point استفاده می شود. برای ایجاد هماهنگی در ظاهر اسلایدها از سوی برگزار کنندگان همایش، فایل الگو (Template) در اختیار ارائه کنندگان قرار می گیرد. رعایت موارد ذیل برای تهیه اسلاید، پیشنهاد می گردند.

• کلیه اسلایدها را به زبان رسمی همایش تدوین نمایید.
  • در اسلاید اول عنوان ارائه، نام ارائه کننده (کنندگان) و وابستگی دانشگاهی را ذکر کنید.
  • مطالب خود را به صورت منظم و بر اساس نوع پژوهش در اسلایدها قرار دهید.
  • از نوشتن جملات طولانی در اسلایدها خودداری کنید. عموما نکات و عبارات برجسته (Points) و یا برخی از جملات کلیدی در اسلایدها ذکر می شوند و سایر مطالب توسط ارائه کننده، بیان می شوند.
  • تا حد امکان اصل سادگی را در تهیه اسلایدها رعایت نمایید و از بکار بردن عناصر گرافیکی (به ویژه عناصر غیرمرتبط) پرهیز کنید.
  • با توجه به مدت ارائه شفاهی، تعداد اسلایدها را محدود نمایید. مثلا برای ارائه 15 تا 20 دقیقه ای، حداکثر 15 اسلاید تهیه کنید.
  • در اسلاید آخر، از توجه شرکت کنندگان در جلسه تشکر نمایید.

فراموش نکنید که اسلایدها صرفا برای ارائه تصویری مطالب است و نباید جای ارائه کننده را بگیرند.

جهت دانلود فایل نمونه اسلاید اینجا را کلیک کنید.